Willem de Bruin (The Opposites) speelt hoofdrol in nieuwe Nederlandse film CATACOMBE

19/04/2017 Gistermiddag zijn de hoofdrollen voor de nieuwe Nederlandse film CATACOMBE, het solodebuut van regisseur Victor D. Ponten (RABAT), bekend gemaakt.

In CATACOMBE slijt profvoetballer Jermaine Slagter (Willem de Bruin) zijn laatste dagen bij een Nederlandse club. Het fanatisme waarmee hij de verdedigingslinie aanvoert kan echter steeds minder verhullen dat hij buiten het veld volledig aan de grond zit. Wanneer zijn gokschuld wordt opgeëist door een matchfixingsyndicaat, moet Slagter alles op alles zetten om zijn leven overeind te houden.

De hoofdrollen worden vertolkt door Willem de Bruin (The Opposites), Kevin Janssens (D'ARDENNEN) en Liliana de Vries (BON BINI HOLLAND, WATERBOYS). Daarnaast zal profvoetballer Glenn Helder een rol spelen in de film.

Het scenario van CATACOMBE is geschreven door van Victor D. Ponten en Mustafa Duygulu. CATACOMBE is het solo-regiedebuut van Victor D. Ponten. Samen met Jim Taihuttu maakte hij zijn regiedebuut met de veelgeprezen en prijswinnende film RABAT (Gouden Kalf Beste Acteur Nasrdin Dchar). De Director of Photography is Lennart Verstegen. (RABAT, WOLF).

De film wordt geproduceerd door New Amsterdam Film Company, in coproductie met de NTR en Wrong Men met steun van het Nederlands Filmfonds, het NPO Fonds en het CoBO-Fonds. In mei starten de opnames van CATACOMBE.
De film wordt 2018 uitgebracht in de bioscopen.

powered by staytuned home news jobs catalog youtube pro contact